De kerstmarkt in de oude stad van Keulen ligt ongeveer 200 meter vanaf de Dom. Het is hier vaak druk, parkeren is prijzig en er zijn goedkopere plekken. Bovendien heb je in de binnenstad van Keulen een milieusticker nodig.

Park + Ride Keulen

Wij raden u bij het bezoek aan de kerstmarkt van Keulen een park en ride parkeerplaats aan. Hier parkeert u goedkoop net buiten de stad. Vanaf hier neemt u het openbaar vervoer naar de stad. Bijkomend voordeel is dat u geen mileuwsticher nodig heeft. Bekijk de P+R mogelijkheden in Keulen

Openbaar vervoer

Voor transport naar het centrum kunt u gebruik maken van de bussen en de trams van het Keulse vervoersbedrijf (KVB).

Parkeergarages in het centrum van Keulen

U kunt parkeren bij parkeergarages kathedraal, Philharmonic, grote St. Martin of hooi markt. Kosten zijn zo rond de 2 a 2,50 per uur of 21,- per dag.

Komt u met de metro?

(lijnen 1, 7, 9) Neem vanaf centraal station van Keulen de metro en stap uit bij halte Heumarkt . De kerstmarkt in de oude stad is vanaf hier gemakkelijk te bereiken.
Lijn 5 (vanaf centraal station) stap uit bij halte "Rathaus".

TIP: Kerstmis markt-Express

Tijdens de kerstmarkt rijdt er een treintje langs de kerstmarkten in Keulen. Elke 15 minuten komt er een trein die u langs de verschillende kerstmarkten in de stad brengt. Kosten zijn 8 euro voor een rondrit of €2,50 voor een halte.