Het programma van de kerstmarkt bij de Dom van Keulen 2022.

17 november 2022: 19.30 uur

de jazztrompettist Michael Kuhl met zijn programma "A SmoothJazz-Christmas" .

18 november 2022

16.30 uur RUBBEL Die KATZ – ‚Chressfess in Kölle‘
19.30 uur The X-Mas Busquitos – X-Mas-Swing-Fun

19 november 2022

14.30 uur The X-Mas Busquitos – X-Mas-Swing-Fun
16.30 uur TroJazz Bigband – Christmas Swing
19.30 uur Gospelchor Unisono – Gospel goes Christmas

Officiële openingsevenement Kerstmarkt Keulen 21 november vanaf 19.00 uur

het kinder- en jeugdkoor "Lucky Kids" van de Rheinische Musikschule Köln

Diverse Dagen

Gospelkoren zoals het Unisono Gospelchor en Brigosco zullen bezoekers betoveren met hun soulvolle liedjes. Artiesten zoals Ingo Düe, de TroJazz Big Band en het KVB Orchestra swingen met de bezoekers door het adventseizoen, Kids on Stage - Duitslands meest gewilde kindershowkoor rockt het Christkind.

Op drie zaterdagen en één donderdag lokt de Domstadt Big Band je naar het podium met hun "Verrockte Christmas".

Elke woensdag en zondag is het dit jaar weer "Loss mer singe" met Stefan Knittler . Met hem worden kerstliederen gezongen en iedereen komt in de stemming voor de kerstperiode.

Een absoluut hoogtepunt en nu een vaste waarde op de kerstmarkt in de Dom van Keulen: onze "Loss mer singe special - de hele kerstmarkt zingt" op vrijdag 16 december. om 19.30 uur Koren onder leiding van de bekende dirigent Michael Kokott en Stefan Knittler vanaf het podium nodigen u uit om de hele markt mee te zingen .

Een noviteit op het podium - de kerstdansshow met de meervoudige Duitse kampioenen rond de choreograaf en danser Chris Fandrey.

Het optreden van het Keuls Jeugdkoor St. Stephan op 20 december om 19.30 uur Met zijn programma "Sing Hallelujah" komt hij helemaal in de kerststemming.

Voor de kinderen

Voor de kids is er een kleurrijk programma . In de sterrenwacht (stand 41) is er op dinsdag vanaf 16.00 uur een Kaspertheater, op woensdag kunnen de allerkleinsten hun verlanglijstje voor het Christuskind maken en op donderdag kunnen ze luisteren naar het toneelstuk “Christmas in Danger”.
Het hoogtepunt voor de allerkleinsten: het bezoek van de kerstman op 6 december vanaf 16.00 uur.
Het volledige programma zien? Kijk hier