De kerstmarkt van Keulen is groot. Op maar liefst 6 pleinen in het centrum kun je genieten van een kerstsfeer. Het Domplein vormt het middelpunt. Hier vindt je de bekendste kerstmarkt. Maar ook op de Oude markt en in Haven van Keulen zijn er kerstmarkten te vinden. Er is zelfs een gay-friendly kerstmarkt. Hieronder vindt u meer informatie.
kerstmarkt dom keulen
Kerstmarkt bij de Dom

Kerstmarkt bij de Dom

De mooiste en meest bekende kerstmarkt van Keulen ligt op een fantastische locatie recht tegenover de Dom. Jaarlijks komen hier maar liefst 4 miljoen bezoekers! (kathedraal van Keulen).
Lees meer over de kerstmarkt bij de Dom
kerstmarkt dom keulen
Heumarkt

Kerstmarkt Oude Markt Keulen

Ook op de oude markt in het centrum van Keulen is een kerstmarkt te vinden. Deze kerstmarkt heeft een sprookjesachtige sfeer. Daarnaast zijn er allemaal leuke themastraatjes. Deze kerstmarkt is de grootste van Keulen!
Lees meer over de kerstmarkt bij de Oude Markt
kerstmarkt dom keulen
Engeltjesmarkt

Kerstmarkt bij de Neumarkt

Maar dit is niet waar het ooit is begonnen. Van oudsher stond de kerstmarkt op de Neumarkt. Deze kerstmarkt heeft niet het imposante decor van het Domplein, maar is wel erg intiem en knus.
Lees meer over de kerstmarkt aan de Neumarkt
kerstmarkt kids rudolphplatz keulen
Leuk voor kinderen

Rudolphplatz

Hier vindt je onder andere het huis van sinterklaas, een reuzachtige adventkalender, een dorpskapel en een kinderwerkplaats. Hier zijn prachtig verlichte sprookjesfiguren te bewonderen.
Lees meer over de kerstmarkt aan de Rudolfplatz
kerstmarkt schaafenstrasse keulen
Gay-Friendly

Schaafenstraße

De gay kerstmarkt van Keulen vind je op de Schaafenstraße> De roze en paarse stalletjes knallen je tegemoet. Leuke sfeervolle kerstmarkt waar iedereen welkom is!
Lees meer over de kerstmarkt aan de Schaafenstraße
kerstmarkt haven keulen
Kerstmarkt op het water

Schokoladenmuseum en Haven van Keulen

Keulen heeft zelfs een drijvende kerstmarkt! Een groot schip is als kerstmarkt ingericht met ware kraampjes waar je leuke presentjes kunt kopen en kunt genieten van een hapje en een drankje. De drijvende kerstmarkt is vlakbij het Chocolademuseum . Op het plein voor het Chocolademuseum wordt jaarlijks een kerstmarkt ingericht in Middeleeuwse stijl. Acteurs lopen hier verkleed rond en voeren een show op.
Lees meer over de kerstmarkt bij de Haven

kerstmarkt schaafenstrasse keulen
Ambachtelijk

Stadtgarten

In het park in Keulen (Stadtgarten) is jaarlijks ook een leuke kerstmarkt te vinden. Er zijn vooral oude ambachten en lekker eten te vinden. Een knusse kerstmarkt in het oudste park van Keulen!
Lees meer over de kerstmarkt in de stadtgarten