Combineer een bezoek aan de kerstmarkt Keulen met een dagje kerstshoppen!
Vooralsnog zijn er geen koopzondagen in Keulen gepland.
kerstshoppen keulen
 kerstinkopen keulen
De vele kleine gezellige straatjes in het centrum van Keulen zijn tijdens de weken voor kerst mooi versierd. De sfeer is bijzonder. Aan bijna alle etalages wordt aandacht besteed en dat is te zien. Ook worden er in deze periode veel concerten op straat gegeven. Erg leuk om even mee te pikken!

Waar moet ik zijn voor kerstshoppen

De grootste winkelstraten van Keulen zijn de Hohe Strasse en de Schildergasse. Via de Breite strasse en Ehrenstrasse kun je naar de meer kleine unieke boetiekjes van 'Het Belgisches Vierteil’. De grotere winkels zijn in Keulen open tot 20.00.


Grotere kaart weergeven

Schildergasse en Hohe Straße

De Schildergasse is een van de populairste winkelstraten in Keulen. De Hohe Straßes en de Schildergasse zijn een voetgangerszone. Er zijn hier grote warenhuizenvan internationaal bekende merken. De Hohe Straße is een uitstekend punt om te beginnen met winkelen.

Mittelstraße

Leuke straat met kwalitieve mode, sierlijke accessoires, schoenen en sieraden. Een winkelparadijs voor liefhebbers van exclusieve internationale merken.

Ehrenstraße

Deze cultstraat is gericht op het jongerere publiek. Een leuke mix van funky mode- en schoenenwinkels, goed gesorteerde boekhandels en moderne cafés. Naast kleinere filialen van grote winkelketens zijn zich hier ook talrijke speciaalzaken.

Het ‘Belgisch kwartier’

In het ‘Belgisch kwartier’ komy de ‘crème de la crème’ van de creatieve scene van Keulen samen. Weg van de stedelijke drukte zijn hier veelal jonge maar ook gevestigde ontwerpers gevestigd. Vele trendy mode boetieks.

Koopzondag Keulen

Op koopzondagen zijn de winkels in de binnenstad van Keulen geopend!
data kerstmarkt keulen
data kerstmarkt keulen 2014